dijous, 16 de desembre del 2010

Entrada final

Amb aquest blogger teníem com a tema: Internet com a espai de publicació individual o compartida. Varem decidir presentar diferents programes, amb característiques diferents i aplicacions diferents. Com heu pogut observar la gran majoria són programes coneguts ja per nosaltres, això no és perquè sí, sinó que crèiem que havíem de presentar programes accessibles i útils, actualment i de cara al futur.
Com podem veure, no hem complet amb les expectatives que teníem a l’hora de fer entrades al blog. Al principi ho varem abandonar una mica, per això dic que no hem complert amb allò que es va pactar al principi.
Ens ha semblat molt interessant poder interactuar i posar comentaris a altres companys. Amb altres blogs hem pogut ampliar allò que nosaltres publicàvem. També respondre qüestions i rebre opinions d’altres companys és molt interessant per veure altres punt de vista. Potser una cosa que a tu et sembla que ja està bé i completada o un altre li mancarà algun aspecte.
També m’agradaria afegir que hem descobert nous programes molt útils, senzills i accessibles, com ara el Eduwiki. És un blog, crec que molt interessant per quan siguem mestres. Per últim esmentar que aquest blog ens ha permès aprofundir més en aquests programes que han sigut presentats a GiTiC, hi ha altres com el Facebook  que ja coneixia força abans de fer aquest treball.
Esperem que us hagi agradat i també, que us sigui útil.
Gràcies per la vostra col·laboració!
Atentament,     Maria Córdova
                               Silvia De la Morena
                               Jessyca Gallardo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada